KARS / MERKEZ - Kars Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KARS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARİHÇESİ

Kars Ticaret Lisesi 1964 yılında GAMP Caddesinde tek katlı küçük bir binada eğitim öğretime başlamıştır. 1970 yılında ise şimdiki Ordu evinin yerinde eğitim öğretime devam ederek şu andaki binaya 1976 yılında taşınmıştır. 1991 yılında Meslek Lisesi unvanını almış ve 1995 Yılında bünyesinde Anadolu bölümü açılmıştır.

2014 yılındaki değişiklikle de Kars Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla eğitim öğretime devam etmektedir. Okulumuzda Tam gün Tam yıl eğitimi kapsamında Açık öğretim Meslek Lisesi bulunmaktadır. Öğrencilerimiz İşletmelerde Beceri Eğitimi dersi görmektedirler. Kurumumuzda; Adalet,Bilişim Teknolojileri,Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı,Muhasebe ve Finansman,Pazarlama  Perakende,Ulaştırma Hizmetleri olmak üzere toplamda 6 Alan mevcuttur.

Yayın: 13.11.2023 - Güncelleme: 14.11.2023 08:42 - Görüntülenme: 128